Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Ilyen nincs... avagy ököllel az arcba

Herbieh 2008.06.05. 12:09

Elég "érdekes" dolog történt tegnap délután...

Egy, már azóta okafogyott ügy miatt jöttünk haza többen, azonban az Örs vezér téri aluljáróban egy nagydarab asszonyság nekemjött, amit én fel sem vettem, hanem sétáltunk tovább. A mangalica faszkalap, de kigyúrt állat barátja viszont bekattant, hogy miért nem kértem bocsánatot az asszonyától (értitek: nekemjött és miért nem kértem elnézést... no coment), és ezzel egyidőben szétverte a képemet. Majd neki állt feljebb hogy rendőrt akarok hívni és elment a francba. Én meg ott álltam egy kétszer akkorára dagadt képpel meg egy síró barátnővel.
Ezek után egész érdekesen nézett rám az eladó, mikor megvettük a csomagokat, de hál' Istennek semit se kérdezett. Hazaérés után órákig jegeltem, úgyhogy most egész jól néz ki az arcom, pici pukli maradt csak.

Ennyire nincs tiszteletben tartva a másik ember? És ezrével rohangálnak az utcákon.

Egy jó barátom írta erre:

 

 
Londonban van erre egy pompas megoldas amugy. Az ott eloknek koztudott, hogy London parkjaiban este 22:00 utan nem szabad, szo szerint tilos tartozkodni, ugyanis elobujnak a helyi bandak es kokemenyen terrorizaljak a nepet. Ez amolyan iratlan szabaly, mindenkepp keruld el a parkot sotetedeskor, mert jo esetben csak megvernek es szetlopnak. Ismetlem, jo esetben.
Ezen afferok elkerulesekepp a kovetkezo rendszabaly lett bevezetve: Ha betelefonalnak a rendorsegre, automatikusan bemerik a hivas helyszinet. Ha nem szolalsz bele a telefonba - azt hiszem - fel percig, torveny irja elo hogy egy jaror rogvest elinduljon a helyszinre, ellenorizni a betelefonalot. Mivel Londonban elegge aktiv a rendorsegi allomany, gyakorlatilag hivas utan cirka masfel perccel megerkeznek es felmerik a terepet, ergo masfel percig kell "kibirnod" a tamadast, barmi is legyen az. Ha megtamadnak, benyulsz a zsebedbe es szepen ranyomsz a ... nem is tudom melyik szamra, szinten 3 jegyu, majd hivas.
 
Voltam ugy ket evvel ezelott Londonban. Az ott elo unokatestverem meselte el mindezt es melegen ajanlotta: ha problema van, egyszeruen vedd elo a telefont, "fenyegetoen". Komolyan, egy telefon felmutatasa elegendo, es leszallnak rolad.
Sot, csak hogy tetezzem az egeszet, ilyen eseteknel allitolag a londoni rendorseg merhetetlenul "segitokesz", magyaran a te esetednel valoszinuleg lazan elzarjak az ordasparasztot amolyan buntetesbol ugy 24 orara.

Láttam valahol egy olyan telefont amibe gázsprét építettek.... lehet kellene vennem egyet.
És azért sem fogok bocsánatot kérni ha nekemjonnek FBM.

Címkék: az emberek faszok gyökér mo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr90504913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása