Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Avatár, avagy Cinema City Aréna FAIL

Herbieh 2010.02.11. 13:01

 Megnéztük a múlt héten az Avatárt a szüleinkkel meg a tesóimmal.
Eredetileg IMAx-ban szerettük volna, de oda már február végéig nem volt hely, így a "sima" 3D maradt lehetőségnek.

 Beülünk a terembe, szemüveg fel, majd várunk. Eltelik 5 perc, szemüveg le, mert nyomja az orrom, nekikezdek a chillis chipsnek, megkóstolom a Canada Dry-t. 10 perc. A chipsnek már csak a fele van meg, kezdek morcos lenni, de ennyi még belefér.

Negyed óra után még mindig semmi, felettünk a gépterem töküres, elmegyek megkeresni valakit hogy mi a fene van. Végre megtalálom a managereket (két fiatal csaj...) akik nagyon idegesen elkezdenek telefonálgatni, de megnyugtatnak hogy mindjárt-mindjárt csak még be kell állítani a gépeket. Ezt igazából nemértem, ugyanis szerintem ezt nem a film kiírt kezdési időpontjában kellene kezdeni... szerintem... Mindegy, vissza a helyemre. Végülis megjelentek a srácok a gépteremben és komótosan nekiültek beállítani a gépeket. Végre elsötétül a terem, szemüveg fel, reklám, majd elkezdjük élvezni a filmet... azaz mégsem. Valami nem stimmel. Nincs 3D. Életlen. Basszus... de vagy 10 percig ment a film mire rájöttek... illetve... újabb reklamálásra kezdték csak újra. Végre minden jó, minden stimmel. Kezdhetjük élvezni:)

Egyébként nagyon jó film, nagyon tetszett mindnyájunknak, pedig elég hosszú, majdnem 3 óra, de a technika félelmetesen jó, és mondanivalója is van.

Címkék: film avatar fail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr601749143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása