Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Ruhaméret

Herbieh 2011.04.06. 15:13

Tegnap találkoztam anyával \o/ 

Kijelentette, hogy mi most ruhát fogunk vásárolni (ami jó, mert nem én költök, és úgyis már szükségem volt rá :P ).

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de. Azért az úgy 10 perc után kicsit felidegesített, hogy a ruhaméretek korántsem konzisztensen vannak jelölve. Az hagyján, hogy a boltban levő XL-es ing kisebb, mint a rajtam levő L-es, de hogy egymástól is jól láthatóan különbözött két, egyforma méretűnek írt, különböző fazonú ing (és akkor még a nadrágokról nem is beszélve...), az már kiveri a biztosítékot (hangsúlyozom, egy neves, jól menő ismert ruhamárkáról van szó).

Úgyhogy most vannak "kicsi" XL-es, és "nagy" L-es ingeim, pólóim, illetve a szokásos nadrágméretemtől gyökeresen eltérő méretű nadrágom is. Végülis örülök, csak ez mély nyomot hagyott :)

Címkék: ruha öltözködés gyökér mo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr212804715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása