Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

A földi mennyország... E?

Herbieh 2010.02.28. 19:55

Nemrég találtam teljesen véletlenül erre a fantasztikus, titkokat lelplező, világmegváltó ötleteket adó oldalra, amely teljesen megváltoztatta... a kedvem. 
Illetve... majdnem meghaltam... Nem sok kellett hogy halálra röhögjem magam.

Idéznék egy kicsit:

"... olyan üzeneteket tartalmaz, amelyeket a Cetek (bálnák és delfinek) adtak át neki. [Ez egy könyv, amit a Cetek írtak - a szerző megjegyzése]

A Cetek az egyedüli teljesen tudatos lények,  amelyek a Földön élnek. ...kommunikálnak a ... Fény Galaktikus Föderációjával."

 Illetve:

"A Földbolygó szerkezete nagyban eltér attól, amit eddig tanítottak róla, ugyanis üreges."

És az i-n a pont:

"A Fák ... fakéregben megtestesült Élő Könyvtárak...

Öleld át a fát, hogy cenzúrálatlan híreket és válaszokat kapj minden kérdésedre"

Az oldal címe:

www.foldimennyorszag.hu

Nem lehet nem észrevenni az Aletheia környezet és Életbarát termékekről, valamint a Skandináv élő Víz-rendszerekről szóló reklámokat. 

  (Egy rizs több mint 1000ft/kg...)

Mindenesetre elmentem könyvjelzőnek... Borús napokon, vagy ha nincs jó kedvem, minden bizonnyal jó kedvre fog deríteni:)

Címkék: az emberek faszok gyökér mo.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr891797938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása