Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Újra blogolunk!

Herbieh 2011.03.11. 11:33

Megint késztetést érzek (illetve többen jelezték, hogy mikor indul újra a blog), hogy tollat ragadjak (huh milyen ósdinak hanzik ez... nem is tollat... billentyűzetet), persze majd kiderül, hogy meddig lesz kedvem, remelem több ideig, mint eddig :)

Igazaból szeretnék egy normalis kinézetet adni neki, mert ez eléggé sablonos, meg a színek se tetszenek nagyon, valószínűleg hétvégén nekiülök.

A régebbi postokat is átnéztem, volt amit töröltem, volt amit kicsit átjavítottam, de remélem, azért így is élvezhetőek maradtak :)

Tegnap volt a vese világnapja. Tudtátok? (Pont Torkos Csütörtökön.. hát hülyék ezek?) Igazából ennyi erővel minden szervnek lehetne... Mondjuk egy napon lehetne a petefészek és a herék napja, vagy esetleg az Agyalapi Mirigy Napok is megrendezésre kerülhetnének... Természetesen az Irigy Hónaljmirigy is felléphet (és most vonatkoztassunk el h pontosan ők honnan is szedték a nevüket :P ), és növekedési hormon eladó jeligével lehetne hirdetni....

Címkék: újra itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr32730438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása