Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Hajolaj

Herbieh 2011.04.05. 11:18

Van nekem egy nagybátyám, epítészmérnök. 

Mikor még egyetemista volt, volt egy csomó külföldi osztálytársa, és így tanítgatták egymást ugye szavakra, kifejezésekre, és arra jött rá, hogy a legtöbb idegen nyelven a "szeretlek" nagyon szép, dallamos, stb. kifejezés:
Je t'aiem, ich liebe dich, i love you, stb.
De magyarul olyan darabos, csúnya és ezért mikor kérdezték a külfödiek, hogy hogyan mondják a magyar lányoknak hogy szeretlek, azt mondta hogy "hajolaj", mert az olyan szépen hangzik.
Ezek után meg halálra röhögték magukat, ahogy a külföldi srácok a magyar lányokhoz odamenve "hajolaj, hajolaj", és nem értették, miért néznek rájuk furcsán, és miért nézik oket totál hülyének es miert röhögnek a földön fetrengve...

Címkék: noob fail

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr542801317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása