Herbieh's blog

mindennapi munkahelyi, magánéleti (de nem túl személyes) elméletileg ponéos, néha sírva röhögős, esetenként gyászos történetek kicsit ironikus szemszögből, avagy MIEZ???

Öcsém vs Penny Market

Herbieh 2011.03.21. 14:00

Van egy öcsém. Balázsnak hívják, már elmúlt 20, sőt barátnője is van (és ami engem nagyon idegesít, hogy magasabb is nálam -.-).

Na de a lényeg:

Nemrégen volt a fent említett hipermarketben vásárolni egy nagyobb mennyiséget. A blokkolás közben derült ki számára, hogy elszámolta magát, és nincs nála elég pénz (és itt kell megemlítenem, hogy mostanában fut egy akció ebben bolthálózatban, ahol is véletlenszerűen kiválasztanak valakit, aki megnyeri a vásárlása összegének a felét), de mire eljutott volna addig, hogy szóljon a pénztárosnak beütött mindent. Elmondott egy fohászt, és amilyen mákja vannak ennek a gyereknek, természetesen csak a felét kellett kifizetnie.

Vakszerencse? Isteni beavatkozás?

Döntse el mindenki :)

Címkék: szerencse öcsém

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herbieh.blog.hu/api/trackback/id/tr632758702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása